Hayme Ana Anaokulu
Atakent Mahallesi 2265 Sok.No5 Dervişler İlköğretim Yanı Yüreğir/ADANA

VİZYON

Okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan,değerlendiren,araştıran,paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhu ile sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek.

MİSYON

BİZ,ADANA HAYME ANA Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli-çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı bireyler yetiştiren bir okul öncesi Eğitim Kurumuyuz...

BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ- TSE EN 2008 İSO 9001 KALİTE BELGESİ.

İKİLİ

SABAH:07.30-12.30 ÖĞLE 12.30-17.30

KLİMA

ŞEHİR MERKEZİ